H&M Move ονομάζεται το νέο αθλητικό brand της H&M, στόχος του οποίου είναι να ανανεώσει τα αθλητικά ρούχα, ώστε να παρακινήσει τον κόσμο να κινηθεί, ανεξαρτήτως του τύπου άσκησης που θα επιλέξει. Η μάρκα φιλοδοξεί να προσφέρει ένα πιο προσιτό όραμα για τον αθλητισμό, επαναπροσδιορίζοντάς τον ως κίνηση, ορμώμενη από το γεγονός ότι όλοι στον πλανήτη κινούνται με ποικίλους τρόπους.

Η μάρκα ξεκινά παράλληλα παγκόσμια εκστρατεία προπόνησης, με επικεφαλής movers την Jane Fonda και τον χορογράφο JaQuel Knight. Τα ρούχα, ανδρικά και γυναικεία, σχεδιάστηκαν ώστε να διευκολύνουν την κίνηση, να έχουν ελαστικότητα και διάρκεια. Η πρώτη συλλογή περιλαμβάνει τα Move Essentials, με λειτουργικές μπλούζες, ανάλαφρα μπουφάν και μεγάλη ποικιλία από κολάν και σουτιέν, μαζί με αντικείμενα ειδικά σχεδιασμένα για προπόνηση και τρέξιμο.

Ταυτόχρονα, κυκλοφορούν τα Move Monogram, με αθλητικές φόρμες με λογότυπο και ανακλαστικές λεπτομέρειες. Στη νέα σειρά, το brand παρουσιάζει 4 αποκλειστικά υλικά με σύστημα απλής ονοματοδοσίας, ώστε με μια ματιά ο καταναλωτής να μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο: το DryMove βοηθά στην απομάκρυνση της υγρασίας από το δέρμα, το ShapeMove προσφέρει επιπλέον στήριξη και δεν φεγγίζει, το SoftMove είναι απαλό και προσφέρει επιπλέον στήριξη, ενώ το StormMove προστατεύει από τον άνεμο και τη βροχή και αναπνέει, ανεξάρτητα από τον καιρό. Η νέα μάρκα διατίθεται στα καταστήματα και στο hm.com/move.