Αναδείξτε τα πιο επιδραστικά στελέχη του beauty industry στη χώρα μας

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον με έντονες και ποικίλες προκλήσεις, τα στελέχη της αγοράς της ομορφιάς στη χώρα μας χρειάζεται να δρουν με δημιουργικότητα και καινοτομία. Ξέρουν ότι με κάθε τους κίνηση καλούνται να κάνουν τις μάρκες τους να ξεχωρίσουν και να διαφοροποιηθούν έναντι του ανταγωνισμού τους, και να φέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα.

Μέσα από την εμπειρία τους αυτή, τα στελέχη των καλλυντικών διαμορφώνουν το beauty industry στη χώρα μας και ακριβώς αυτά τα πιο επιδραστικά στελέχη έχει ως στόχο να αναδείξει η powerlist BEAUTY LEADERS 50 του Fashion Daily.

Τι είναι η BEAUTY LEADERS 50;

Είναι η λίστα μέσα από την οποία, το ίδιο το community του beauty industry αναδεικνύει τα στελέχη του, που με το παράδειγμα που δίνουν, τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν και τις ενέργειες που υλοποιούν οδηγούν τις εξελίξεις και βάζουν το ορόσημο για το πώς θα είναι η αγορά του μέλλοντος. Όλοι οι stakeholders του beauty industry προσκαλούνται να προτείνουν τους ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν αυτήν την επιδραστικότητα.

Γιατί να προτείνω στελέχη για την BEAUTY LEADERS 50;
• Για να προβάλλετε τους ανθρώπους πίσω από τον ρόλο.
• Για να αναγνωρίσετε τις προσπάθειές τους.
• Για να αναδείξετε τα πρόσωπα που διαμορφώνουν το αύριο της αγοράς.
• Για να τους τιμήσετε για τη δέσμευσή τους στον κλάδο.
• Για να διαμορφώσετε και εσείς το community της ελληνικής αγοράς της ομορφιάς.

Η πρώτη λίστα BEAUTY LEADERS 50 έχει ως στόχο να συμπεριλάβει και να αναδείξει στελέχη από όλα τα τμήματα και τις θέσεις της ομορφιάς των βιομηχάνων, των αντιπροσώπων και των retailers που δραστηριοποιούνται σε όλα τα βασικά κανάλια διακίνησης των καλλυντικών (π.χ. brand manager, product manager, marketing manager/director, trade marketing manager, sales manager/director, communications-PR manager/director, retail manager, Buyer, field manager, store manager, floor manager κ.λπ.) και συνεισφέρουν στην απρόσκοπτη λειτουργία της αγοράς της ομορφιάς, στην προσφορά καινοτόμων προϊόντων και στη δημιουργία ολοκληρωμένων εμπειριών για τους καταναλωτές.

Πώς προτείνω στελέχη για την BEAUTY LEADERS 50;

Mε μια πολύ γρήγορη και εύκολη διαδικασία μπορείτε να προτείνετε όσα στελέχη επιθυμείτε. Δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός προτάσεων. Ωστόσο, για τον καλύτερο εμπλουτισμό της λίστας, σας παροτρύνουμε να προτείνετε τουλάχιστον 5 στελέχη.

Κάντε εδώ την εγγραφή σας και προτείνετε τα στελέχη της επιλογής σας. Μπορείτε να επανέλθετε και να προσθέσετε στελέχη ανά πάσα στιγμή.

 

Τελική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2023

Για να ξεκινήσετε την εγγραφή σας:
Πατήστε το κουμπί (+) , δηλώνοντας έτσι τον αριθμό των στελεχών που θα προτείνετε (1 έως 10).
Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ.

Συνδέστε το brand σας με την BEAUTY LEADERS 50

Ως ένας από τους σημαντικούς παίκτες του beauty industry, έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τη BEAUTY LEADERS 50 και να ενισχύσετε το awareness για το brand και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Ποιοι μπορούν να προτείνουν στελέχη;

Όλο το αναγνωστικό κοινό του Fashion Daily: στελέχη εταιρειών καλλυντικών και στελέχη εταιρειών ένδυσης και μόδας (βιομηχανίες, εισαγωγικές εταιρείες, αντιπρόσωποι και retailers) καθώς επίσης προμηθευτές και συνεργάτες τους από τον χώρο της επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαφήμιση:
Βασίλης Κουτσαβλής, Advertising Manager, Fashion Daily,
E: [email protected] Τ: +30 210 661 7777 (ext. 129)
Περιεχόμενο:
Κατερίνα Βαλλογιάννη, Head, Fashion Daily Unit
E: [email protected], Τ: +30 210 661 7777 (ext. 105)