Νέα συλλογή γυαλιών ηλίου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 κυκλοφορεί από τον γαλλικό οίκο Isabel Marant, με έμφαση στα τετραγωνισμένα σχέδια. Όλοι οι σκελετοί είναι κατασκευασμένοι από γυαλιστερό ασετάτ και διατίθεται μεγάλο εύρος χρωμάτων στους σκελετούς και τους φακούς.

Για παράδειγμα, το μοντέλο IM 0074/G/S έχει λεπτό, τετραγωνισμένο σκελετό και διατίθεται σε ταρταρούγα με καφέ φακούς, μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, πράσινο με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, κρεμ με γκρι φακούς. Το μοντέλο IM 0085/S, επίσης σε τετραγωνισμένη φόρμα, κατασκευάζεται από μέταλλο με ασετάτ περιγράμματα και διατίθεται σε μαύρο με ροζ χρυσό και γκρι ντεγκραντέ φακούς, λευκή ταρταρούγα με ασημί και καφέ ντεγκραντέ φακούς, πράσινο εφέ μαρμάρου με ροζ χρυσό και πράσινους ντεγκραντέ φακούς, γαλακτερό βιολετί με ασημί και βιολετί ντεγκραντέ φακούς.

Τέλος, το μοντέλο IM 0075/S σε φόρμα «δάκρυ», διατίθεται σε γαλακτερό γαλάζιο με μπλε ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, κρεμ με γκρι φακούς. Στην Ελλάδα διανέμονται από τη Safilo Hellas.