Η Breitling παρουσιάζει την περιορισμένης έκδοσης συλλογή Top Time Classic Cars Squad που αποτίνει φόρο τιμής στα κλασικά σπορ αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1960. Η τριάδα των αγωνιστικών χρονογράφων της Breitling αντλεί έμπνευση από τη Chevrolet Corvette, το Ford Mustang και το Shelby Cobra, τρία εμβληματικά αυτοκίνητα της αμερικανικής κουλτούρας.

Οι χρονογράφοι έχουν έντονα χρώματα στα καντράν τους, με πορτοκαλί και κίτρινες ή κόκκινες και μπλε πινελιές και δερμάτινα λουράκια εμπνευσμένα από τα καθίσματα αγωνιστικού, ενώ έχει χαραγμένες πλάτες κάσας από ανοξείδωτο ατσάλι που προβάλλουν το λογότυπο κάθε αυτοκινήτου με εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Και τα τρία ρολόγια είναι αδιάβροχα έως και 10 bar (100 μέτρα).

Η γκάμα περιλαμβάνει το Top Time Chevrolet Corvette σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, το πράσινο και καφέ Top Time Ford Mustang και την έκδοση Top Time Shelby Cobra σε μπλε και καφέ. Οι κάσες των 42χιλ. των εκδόσεων Chevrolet Corvette και Ford Mustang στεγάζουν τον πιστοποιημένο με COSC Breitling Caliber 25, έναν αυτόματο χρονογράφο με περιστροφή στο 1/8 του δευτερολέπτου και απόθεμα ενέργειας περίπου 42 ωρών. Και τα δύο ρολόγια διαθέτουν κλίμακα ταχύμετρου και τρία μαύρα υπό-καντράν. Το ελαφρώς μικρότερο 40χιλ. Top Time Shelby Cobra με COSC Breitling Caliber 41, έχει αυτόματη περιστροφή στο 1/4 του δευτερολέπτου και απόθεμα ισχύος περίπου 42 ώρες.