Η Safilo εγκαινίασε μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα B2B, σύμφωνη με την πελατοκεντρική στρατηγική της, για να παρέχει στους οπτικούς όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχουν: από τον πιο καινοτόμο κατάλογο γυαλιών, έως και τις πιο προηγμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. H πλατφόρμα You & Safilo έχει σχεδιαστεί για να είναι αποτελεσματική, υψηλής απόδοσης και φιλική προς τον χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών που έχουν επισημάνει οι οπτικοί ως προτεραιότητες για αυτούς και τους καταναλωτές τους.

Για παράδειγμα, δεν θα χρειαστεί να στείλουν το φθαρμένο σκελετό ενός καταναλωτή στη Safilo για εγγύηση, αντιθέτως, με μια μόνο φωτογραφία που ανεβάζουν στο σύστημα, λαμβάνουν το ανταλλακτικό τους άμεσα. Η Safilo ενισχύει τις προσπάθειές της απέναντι στους οπτικούς, καθώς απλοποιεί τις διαδικασίες από την διαχείριση της παραγγελίας έως και το after sales, όλα στο πλαίσιο της νέας πλατφόρμας. Είναι ένα εύχρηστο, απλό και πλήρες εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα στον κατάλογο της Safilo, διευκολύνοντας την παραγγελία γυαλιών και ανταλλακτικών με σαφείς περιγραφές προϊόντων και εργαλεία παραγγελιών που υποστηρίζουν την διαδικασία βέλτιστης επιλογής.

Ο Angelo Trocchia, Διευθύνων Σύμβουλος του Safilo Group, δηλώνει στο Fashion Daily: «Προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας βέλτιστες συνθήκες, ώστε να μπορούν να προσφέρουν στους τελικούς καταναλωτές την καλύτερη δυνατή εμπειρία, επομένως δημιουργήσαμε μια ακόμη πιο λειτουργική και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα B2B. Προτεραιότητά μας ήταν να παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών για τους συνεργάτες μας».