Τα Attica λανσάρουν νέα διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «You at your best». Η δημιουργική ιδέα πίσω από τη νέα καμπάνια εστιάζει σε μια επιθυμία που μοιραζόμαστε όλοι μας: να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Μετά από μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και ανανέωσης στους χώρους, στα brands μόδας και ομορφιάς, στις συλλογές και στις υπηρεσίες των πολυκαταστημάτων Attica, η νέα καμπάνια αποτελεί «την απόδειξη της δέσμευσής τους να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία στο αγοραστικό κοινό». Η φράση «You at your best» αποτελεί τον πυρήνα της νέας καμπάνιας, διατυπώνοντας τη φιλοδοξία των Attica να εμπνεύσουν τους πελάτες τους και να τους ενθαρρύνουν να εκφράσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

Από τον χώρο εργασίας μέχρι το γυμναστήριο, από μια απλή βόλτα μέχρι μια πιο επίσημη εκδήλωση, τα Αttica δεσμεύονται να προσφέρουν τα απαραίτητα για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ανάδειξη του προσωπικού στιλ των πελατών τους. Στην καμπάνια, όλοι οι τίτλοι ξεκινούν με τα δύο πρώτα γράμματα του brand, τα οποία ταυτόχρονα σχηματίζουν την αγγλική πρόθεση «at». Μια πρόθεση που λειτουργεί ως δημιουργικό όχημα για να εκφραστεί το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση: at work, at home, at play, at the party.

Η εικαστική αισθητική της καμπάνιας είναι λιτή με σύγχρονο τρόπο, με έντονη τυπογραφία που αλληλεπιδρά με τον κόσμο της μόδας. Την καμπάνια επιμελήθηκε η Newton Creative Agency, σε παραγωγή της Top Cut Modiano, με σκηνοθέτη τον Γρήγορη Ρέντη και φωτογράφο τον Bill Γεωργούση. Ο Βασίλης Μαραγκός, Διευθύνων Σύμβουλος της Newton Creative Agency, δήλωσε σχετικά: «Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να αναλάβουμε τη νέα επικοινωνία των Αttica. Στην Ελλάδα δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη καμπάνια στον χώρο της μόδας, από το αρχικό concept μέχρι την τελική υλοποίηση. Κι όταν ένα τόσο δημιουργικό project υποστηρίζεται από μια τόσο θετική συνεργασία, το αποτέλεσμα επιβραβεύει όλους».

Από την πλευρά της, η Φοίβη Παναγιωτοπούλου, Διευθύντρια Μarketing & E-commerce των πολυκαταστημάτων Αttica, δήλωσε: «Στα Αttica, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για υψηλές υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, ανανεώνουμε την εικόνα μας εστιάζοντας στις επιθυμίες τους. Όλοι επιθυμούμε να ανακαλύπτουμε καθημερινά την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, και εμείς στα Αttica αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εμπνέουμε, ανανεώνοντας συνολικά τους χώρους στα πολυκαταστήματά μας, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιό μας με ακόμα περισσότερες σύγχρονες επιλογές στα brands μόδας και ομορφιάς, προσφέροντας συλλογές για κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε στιλ».