Μέσα από τη νέα περιορισμένη καλοκαιρινή συλλογή της, η Answear.LAB δίνει νέο νόημα στην έννοια της ελευθερίας, τη χαρά του καλοκαιριού και τη δημιουργικότητα της μόδας, με μουσική υπόκρουση από τα θερινά Φεστιβάλ, που δίνουν και τον τίτλο στη συλλογή «We are one sound». Αυτήν τη φορά, η μάρκα εμπνέεται από το σκηνικό της Άγριας Δύσης και τη δυαδικότητα του ωκεανού, που συνδυάζει την αδάμαστη ενέργεια με τη φυσική ηρεμία.

Η φωτογράφηση για τα ρούχα της συλλογής έγινε στην Τενερίφη, βρίσκοντας εκεί ιδανικό περιβάλλον για να αναδείξει τους αντιφατικούς συνδυασμούς των γουέστερν στοιχείων, όπως δερμάτινα πουκάμισα, κοντά μπουφάν σαν αυτά των easy rides, κρόσσια και καουμπόικα καπέλα, με μοτίβα κοχυλιών, ωκεάνια κύματα, δίχτυα ψαρέματος, βολάν και μεταλλικά χρώματα στις αποχρώσεις του χρυσού, του ασημί και του μπλε. H Άγρια Δύση και ο ωκεανός ενώνονται με τη floral print σφραγίδα ενός τροπικού σαφάρι.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει καλοφτιαγμένα shirt dresses, φορέματα από δίχτυα, πουκάμισα με μακριά κρόσσια και μάξι φούστες με εντυπωσιακό όγκο. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Πολωνία, ενώ τα δερμάτινα είδη συνοδεύονται από το πιστοποιητικό Leather Working Group, που εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα. Στο πνεύμα του We are one sound, τα παπούτσια γίνονται σανδάλια με τρύπες, κοντές καουμπόικες μπότες και mules. Η συλλογή ολοκληρώνεται με κοσμήματα, που παραπέμπουν σε χειροποίητα έργα τέχνης, από φυσικούς πολύτιμους λίθους οι οποίοι αντανακλούν την ποικιλόμορφη μοναδική ενέργεια που είναι η βάση της ζωής: ροζ τουρμαλίνη, μαύρες πέτρες αιματίτη, χρυσό πυρίτη, λευκό κοράλλι και πράσινο αμαζονίτη. Η περιορισμένη συλλογή είναι διαθέσιμη στο answear.gr.