Η σχεδιάστρια Βαλεντίνα Βασιλάτου παρουσιάζει την νέα εταιρεία της, VV Conscious Swimwear, με οικολογικό χαρακτήρα, που προτείνει τη συνειδητοποιημένη κατανάλωση στο χώρο της μόδας. Το ύφασμα των μαγιό δημιουργείται από πλαστικά/νάιλον χρησιμοποιημένα αντικείμενα, όπως μπουκάλια και δίχτυα ψαρέματος, στα οποία δίνεται δεύτερη ευκαιρία «ζωής» και μετατρέπονται σε ανακυκλωμένη ίνα. Η VV Conscious Swimwear είναι υποστηρικτικό μέλος της Healthy Seas, της εθελοντικής οργάνωσης συλλογής διχτυών ψαρέματος, προσφέροντας της ποσοστό από τις πωλήσεις των μαγιό.

Επιπλέον συνεργάζεται με την εταιρεία Aquafil, η οποία εφηύρε την πατέντα της αναγεννημένης ίνας Econyl, εξασφαλίζοντας την επικύρωση του ανακυκλωμένου υφάσματος στα μαγιό της. Τα σχέδια στα μαγιό είναι δημιουργίες της Βαλεντίνας Βασιλάτου, εμπνευσμένες από όντα της θάλασσας, με συνδυασμούς σχημάτων και χρωμάτων, που με minimal τρόπο αποτυπώνονται στα μαγιό της.

Η πρώτη της συλλογή, με τίτλο «Avyssos Collection», έχει λιτές γραμμές που ακολουθούν τις καμπύλες του σώματος και αφαιρετικά εμπριμέ με ζωντανά χρώματα. Το launch event του brand VV Conscious Swimwear, πραγματοποιήθηκε στο ID Concept Stores στο Κολωνάκι, ενώ η βιτρίνα, αλλά και ο ειδικά σχεδιασμένος χώρος επικοινώνησαν το μήνυμα «Once a plastic bottle now a conscious swimwear».