Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ο σταρ του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε πλήθος κόσμου σε ένα street party στην Αθήνα. Το μέλος της ομάδας All Star της Breitling παρουσίασε μια νέα συνεργασία με το ελβετικό brand ρολογιών, το ρολόι Giannis Antetokounmpo Signature Chronomat. Ο θρύλος του NBA συνάντησε τον CEO της Breitling Georges Kern στη σκηνή για μια φιλική συζήτηση παρουσία φίλων του brand και εκπροσώπων του Τύπου. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο σεφ και πρεσβευτής της Breitling, Σωτήρης Κοντιζάς.

Οι παρευρισκόμενοι κλήθηκαν με τη βοήθεια του Γιάννη να σουτάρουν στην μπασκέτα που είχε στηθεί στο κέντρο της Αθήνας για να κερδίσουν μια μπάλα μπάσκετ με την υπογραφή του. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο καλλιτέχνης Same84 ζωγράφισε live ένα graffiti σε καμβά με τον Αντετοκούνμπο που όλοι πλέον μπορούν να θαυμάσουν από κοντά στην μπουτίκ της Breitling. «Λατρεύουμε τη μεταδοτική ενέργεια που έφερε ο Γιάννης όχι μόνο στις καμπάνιες μας, αλλά και στη συμβολή του στο περιορισμένης έκδοσης Signature Chronomat», λέει ο Georges Kern, CEO της Breitling.

Το Giannis Antetokounmpo Signature Chronomat διατίθεται σε δύο εκδόσεις: ως ατσάλινο Chronomat GMT 40 mm (περιορισμένο σε 1.750 τεμάχια) και ως χρυσό Chronomat B01 Chronograph 42 mm (250 τεμάχια). Οι λεπτομέρειες που σχετίζονται με τον Γιάννη Αντετοκούμπο περιλαμβάνουν ένα μονόγραμμα «GA» στον κεντρικό δείκτη, μια μπάλα μπάσκετ στο υπό-καντράν των δευτερολέπτων και ένα dial που ταιριάζει.