Η Serie Expert, η σειρά της L’Oréal Professionnel Paris, επαναλανσάρεται μέσα από νέες, βιώσιμες συσκευασίες. Για τον σκοπό αυτό, η L’Oréal Professionnel Paris ένωσε τις δυνάμεις της με επιστήμονες και hair artists, προκειμένου να κάνει τη Serie Expert ακόμα πιο επαγγελματική, βιώσιμη και αποτελεσματική.

Η Serie Expert περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με καινοτόμες συνθέσεις, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας για εξειδικευμένη περιποίηση των μαλλιών στο κομμωτήριο ή στο σπίτι. Παράλληλα, ο νέος σχεδιασμός των συσκευασιών αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την επαγγελματική ταυτότητα της σειράς, καθώς στην ετικέτα πρωταγωνιστούν η τεχνολογία, τα οφέλη και τα αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρουν οι διαφορετικές οικογένειες της Serie Expert.

Η νέα Serie Expert διατίθεται σε συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό που παράγονται στο εργοστάσιο της L’Oréal στο Μπούργκος στην Ισπανία, το πρώτο εργοστάσιο του ομίλου L’Oréal, στο οποίο 100% του νερού βιομηχανικής χρήσης καθαρίζεται, ανακυκλώνεται και επαναχρησιμοποιείται. Ακολουθώντας τις δεσμεύσεις του προγράμματος βιωσιμότητας L’Oréal For the Future, η L’Oréal Professionnel Paris μέσα από τη νέα Serie Expert μειώνει δραστικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα άνθρακα.