Ο οίκος Chloé παρουσιάζει το νέο γυναικείο άρωμα, Signature Naturelle Eau de Parfum, ένα άρωμα 100% φυσικής προέλευσης που αποτελείται από φυσική αλκοόλη και νερό, ενώ δεν περιέχει φίλτρα ή τεχνητό χρωματισμό. Η εσάνς του τριαντάφυλλου στην καρδιά του αρώματος αναμιγνύεται με το νερολί, σχηματίζοντας ένα βελούδινο μπουκέτο, που συμπληρώνεται από κίτρο και μπουμπούκια φραγκοστάφυλου.

Το έλαιο της μιμόζας παντρεύεται με τη διακριτική ένταση από τις νότες κέδρου στη βάση, ενώ η εκλεπτυσμένη ξυλώδης υπογραφή δημιουργεί ένα άρωμα με διάρκεια. Το μπουκάλι του Signature Naturelle Eau de Parfum έχει καθαρές και κυματιστές γραμμές, εμπνευσμένες από τις ακτίνες του ήλιου και παρουσιάζεται σε απόχρωση του πράσινου-γκρι, που εμφανίζεται στο εξωτερικό κουτί, καθώς και στην κορδέλα γύρω από το περιλαίμιο του μπουκαλιού.

Το 25% του γυάλινου μπουκαλιού και το 100% του πολυεστέρα στην κορδέλα κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά, τα οποία αποτελούν επίσης το 40% της χάρτινης συσκευασίας. Στην καμπάνια του αρώματος, με σκηνοθέτη τον Jonathan Alric, η γυναίκα Chloé ενσαρκώνεται από τη Lucy Boynton. Σημειώνεται ότι το brand του οίκου Chloé ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου Σαράντης.