Η Tod’s ανακοινώνει μια συνεργασία για άνδρες και γυναίκες που επικεντρώνεται σε δύο εμβληματικά προϊόντα Tod’s, τα οποία επαναπροσδιορίζονται από την Palm Angels για το Moncler Genius. Το έργο «Tod’s x 8 Moncler Palm Angels» είναι μέρος του Tod’s-Factory, ενός δημιουργικού εργαστηρίου όπου καταξιωμένοι αλλά και ανερχόμενοι σχεδιαστές καλούνται να προσφέρουν μια νέα άποψη για την ταυτότητα του οίκου. Στο πλαίσιο του Moncler Genius, ο οίκος Tod’s συνεργάζεται με την Palm Angels, και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του brand, τον Francesco Ragazzi.

Η συνεργασία μεταφέρει τον ιταλικό τρόπο ζωής και την ποιότητα της ιταλικής δεξιοτεχνίας στη σύγχρονη γλώσσα των νέων γενεών που αγαπούν να δοξάζουν το ανήσυχο πνεύμα των αμερικάνικων sports. Η δημιουργική ενέργεια και οι ρίζες της Palm Angels καθώς και η αγάπη της για την αμερικανική pop κουλτούρα μεταμορφώνουν δύο διαχρονικά κομμάτια της Tod’s για το Moncler Genius: το Gommino και το W.G., δύο must-haves κομμάτια για τον Χειμώνα 2022.

Η συνεργασία είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο του αμερικανικού αθλητισμού και το εμβληματικό Gommino καταφέρνει να συνδυάσει τα pop στοιχεία με το ιταλικό γούστο και τη δεξιοτεχνία, για τα οποία είναι διεθνώς γνωστή η Tod’s. Στο ίδιο πνεύμα, τα mountain sportswear στοιχεία ανανεώνονται για το εξελιγμένο W.G., μια νέα έκδοση του εμβληματικού Winter Gommino, η οποία έχει πλέον τις λεπτομέρειες μιας snow boot και τον όγκο μιας mountaineering boot. Αυτή η εικονογραφία συνδυάζεται με τη δεξιοτεχνία, την πολυτιμότητα των υλικών και την τεχνολογική καινοτομία μιας ιταλικής ποιοτικής μπότας. Στην καμπάνια, το ποικιλόμορφο και ηδονιστικό πνεύμα του Μαϊάμι της δεκαετίας του ’90 αποτυπώνεται μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Quil Lemons. Πρωταγωνίστρια είναι το supermodel Naomi Campbell.