Η εταιρεία outdoor ένδυσης και εξοπλισμού The North Face, στήριξε για ακόμα μία χρονιά ως μεγάλος χορηγός, τον μεγαλύτερο αγώνα ορεινού τρεξίματος Zagori Mountain Running που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια και με περισσότερους από 2.600 αθλητές, στις 23-25 Ιουλίου 2021, στο Ζαγόρι.

Με το παγκόσμιο μότο «Power Further», η The North Face έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν την πρωτοποριακή τεχνολογία της σειράς Vectiv μέσα από τις σειρές των trail running παπουτσιών Vectiv Flight, Vectiv Infinite και Vectiv Enduris.

Τη νέα σειρά δοκίμασε επιτυχημένα στον αγώνα του, ο αθλητής της The North Face και της Fifth Element, Απόστολος Τζουμάκας, που ως ο νεότερος συμμετέχων τερμάτισε στην 3η θέση του κορυφαίου αγώνα ultra, TeRA 80km.

Παράλληλα, με Vectiv έτρεξε και η βραβευμένη ηθοποιός και ερασιτέχνης δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γιούλικα Σκαφιδά που δοκίμασε τις δυνάμεις της στη νέα διαδρομή του Entry Race 10km, μαζί με την ομάδα running της The North Face.

Το Vectiv αποτελεί την ολοκαίνουρια τεχνολογία υπόδησης που δημιουργήθηκε και δοκιμάστηκε με γνώμονα τους κορυφαίους αθλητές της The North Face που επιδίδονται σε αγώνες ανώμαλου δρόμου.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, στον χώρο της The North Face βρέθηκε η Χριστίνα Φλαμπούρη, η οποία ως έμπειρη outdoor explorer μίλησε στο κοινό για τις εμπειρίες της.