Είκοσι χρόνια μετά το πρώτο λανσάρισμα του Tinted Moisturizer, η Laura Mercier επανασυστήνει το Tinted Moisturizer Oil Free SPF20 με την ίδια σύνθεση, σε νέο packaging και με 15 αποχρώσεις, οι οποίες καλύπτουν όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Η νέα βελτιωμένη και μοντέρνα συσκευασία είναι σχεδιασμένη με ένα καινοτόμο στόμιο, ώστε να εμποδίζει τη διαρροή προϊόντος, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, χάρη στο επανασχεδιασμένο σωληνάριο, η απόχρωση είναι ευδιάκριτη με την πρώτη ματιά. Το Tinted Moisturizer Oil Free Natural Skin Perfector SPF 20 προσφέρει μια σχεδόν matte, διάφανη κάλυψη, χαρίζοντας ένα soft-focus εφέ στην επιδερμίδα.

Η oil-free ενυδάτωση δεν αφήνει λιπαρότητα, ούτε δημιουργεί ανισορροπία στην επιδερμίδα. H ελαφριά κρέμα του Tinted Moisturizer συνδυάζει όλα τα οφέλη του makeup, του skincare και του SPF σε ένα βήμα. Το αποτέλεσμα είναι μια πολυχρηστική μίξη skincare και μακιγιάζ, που «θολώνει» τις ατέλειες με μια διάφανη κάλυψη. Τα προϊόντα Laura Mercier διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, στο atticadps.gr/eshop και στο Hondos Center Γλυφάδας.