Τα Sephora παρουσιάζουν το νέο Sephora Favorites Advent Calendar, μια συλλογή με προϊόντα ομορφιάς, χρήσιμη για την περίοδο των Χριστουγέννων που πλησιάζει. Πρόκειται για ένα έξυπνο και καινοτόμο ημερολόγιο που συνδυάζει με έξυπνο τρόπο όλα τα απαραίτητα νέα προϊόντα.

Το κουτί, που είναι όλο σε χρυσές και ροζ αποχρώσεις, περιλαμβάνει 12 νέα brands ειδικά για την περίσταση, 7 προϊόντα κανονικού μεγέθους και 2 εκπλήξεις. Στα προϊόντα μακιγιάζ περιλαμβάνονται η Too Faced Mascara σε μικρό μέγεθος, το Charlotte Tilbury Lipstick σε κανονικό μέγεθος, το Rare Beauty Lipstick και Fenty Beauty Illuminator σε μικρό μέγεθος.

Για την περιποίηση δέρματος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα brands Erborian, Fenty Skin, The ordinary, Fresh, Innisfree, για την περιποίησης μαλλιών προϊόντα των Olaplex και Moroccanoil και τέλος περιλαμβάνει άρωμα σε μικρό μέγεθος Juliette Has Gun και μία μικροσκοπική Carolina Herrera. Σημειώνεται ότι μόλις αδειάσει το κουτί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά το επόμενο έτος. Το νέο Advent Calendar Sephora Favorites είναι ήδη διαθέσιμο αποκλειστικά online στο www.Sephora.gr και Sephora Mobile App.