Το πρώτο του άρωμα, για τη γυναίκα και τον άνδρα, λανσάρει ο οίκος Moncler, συνδυάζοντας κομμάτια της κληρονομιάς του με την υψηλή τεχνολογία. Τα αρώματα Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme, παίρνουν έμπνευση από τη φύση, την εξερεύνηση και την ανακάλυψη, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες συλλογές του οίκου.

Το μπουκάλι Moncler 150 ml έχει οθόνη LED στο κέντρο του, επιτρέποντας την εμφάνιση φωτεινών κυλιόμενων μηνυμάτων με ροζ γράμματα, είναι επαναφορτιζόμενο και έχει λογισμικό smartphone που λειτουργεί με Bluetooth. Ενώ το γυναικείο μπουκάλι έχει διάφανο γυαλί από το οποίο φαίνεται το χρώμα του αρώματος και μια λευκή ετικέτα Moncler, το ανδρικό μοντέλο είναι καλυμμένο με ασημένια επένδυση και μαύρη ετικέτα, ωστόσο τα σχήματα των δύο μπουκαλιών διαφέρουν ελάχιστα.

Το άρωμα είναι η τελευταία κατηγορία που προσθέτει ο οίκος στα προϊόντα του. Για την Moncler, η οποία ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Interparfums, αυτή η κίνηση αποτελεί μια καινοτομία, η οποία ήταν απαραίτητη για την επιχείρηση. «Όταν μπαίνει κάποιος στα καταστήματα της Moncler αντιλαμβάνεται την καινοτομία και νιώθει ότι βρίσκεται μπροστά», δήλωσε ο Philippe Benacin, Πρόεδρος και Chief Government Officer of Interparfums.
(Πηγή: WWD)