Τα Εργαστήρια Lierac παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας «in & out» που υποστηρίζει τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση. Για να αναπτύξουν τη νέα σύνθεση της Arkéskin, τα Εργαστήρια Lierac συνεργάστηκαν στενά με την Dr Cristina Maggioni, γυναικολόγο με ειδίκευση στις ορμονικές διαταραχές και διεθνώς αναγνωρισμένη ειδήμονα στον τομέα της χρονοβιολογίας. Το πρόγραμμα περιποίησης Arkéskin περιλαμβάνει 4 προϊόντα με συμπληρωματική δράση.

Το πρώτο δίδυμο προϊόντων που βοηθάει το δέρμα να ανακτήσει την ισορροπία του, είναι η Εξισορροπητική Κρέμα Άνεσης, μια απαλή και δροσιστική κρέμα θρέψης με τονωτικό άρωμα τριαντάφυλλου, με βιοπεπτίδιο ημέρας, εκχύλισμα κακάο και υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους και η Λεπτόρρευστη Κρέμα Θρέψης – Πυκνότητας, με χαλαρωτικό άρωμα μανόλιας, με Βιοπεπτίδιο νύχτας, λιναρόσπορο, κιχώριο και υαλουρονικό οξύ σε μικροκάψουλες, που θρέφει εντατικά και δροσίζει.

Το πρόγραμμα Arkéskin ολοκληρώνουν το Απαλό Balm Τόνωσης Σώματος, με καταπραϋντικό άρωμα λωτού, πιπερόριζα και διπλό υαλουρονικό οξύ, που μετατρέπεται σε απαλή κρέμα με το μασάζ, και το Συμπλήρωμα Διατροφής με κάψουλες διπλής δράσης με σαφράν, έλαια αργκάν, καμελίνης και ονάγρου, βιταμίνες B9, D και σελήνιο. Σημειώνεται, ότι τα προϊόντα περιποίησης Arkéskin έχουν υποβληθεί σε 7 κλινικές μελέτες και δοκιμές καταναλωτών με περισσότερες από 300 γυναίκες που διανύουν την εμμηνόπαυση.