Το brand περιποίησης προσώπου Neutrogena, δημιούργησε τα Neutrogena Studios, τα πρώτα στούντιο δημιουργίας πρωτότυπου περιεχομένου της εταιρείας. Μέσα από ντοκιμαντέρ μικρού και μεγάλου μήκους, η Neutrogena «φέρνει στο φως» συγκλονιστικές ιστορίες ανθρώπων γύρω από την υγεία του δέρματος, με στόχο να δώσει συμβουλές και να εμπνεύσει το κοινό να συνεχίσει με ασφάλεια τις καθημερινές του δραστηριότητες κάτω από τον ήλιο. Το «In the Sun», είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε, σε παραγωγή της βραβευμένης με Emmy, ηθοποιού, Kerry Washington.

Πρόκειται για αληθινή ιστορία που περιγράφει τις ζωές επτά διαφορετικών οικογενειών, οι οποίες αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες, καθημερινά, όντας εκτεθειμένοι στην ακτινοβολία του ήλιου. Αυτό το σύντομο ντοκιμαντέρ, με επικεφαλής την δερματολόγο Dr. Shirley Chi από το Λος Άντζελες, παρέχει βασικές πληροφορίες για την προστασία του δέρματος από τον ήλιο και αποσαφηνίζει κοινές παρανοήσεις γύρω από τις επιπτώσεις της υπερβολικής έκθεσης σε αυτόν, μέσω πραγματικών ιστοριών.

Το «Ιn the Sun» έκανε το ντεμπούτο του στις 27 Απριλίου και προβάλλεται ήδη σε πολλά φεστιβάλ ταινιών παγκοσμίως, ενώ κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Περιβαλλοντικού Ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ του Σιάτλ.