Το Noxzema λανσάρει την καινούρια σειρά Noxzema Minerals, η οποία εκτείνεται σε αποσμητικά με ειδικό σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο και ασβέστιο καθώς και αφρόλουτρα με συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο και χαλκό. Η σειρά αποσμητικών Noxzema Minerals αποτελείται από το γυναικείο Noxzema Minerals Soft Care και το ανδρικό Noxzema Minerals Dry Force, σε μορφή roll-on και σπρέι, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με μαγνήσιο, ψευδάργυρο και ασβέστιο, πολύτιμα ιχνοστοιχεία φυσικής προέλευσης, γνωστά για τις αντιβακτηριδιακές τους ιδιότητες, τα οποία προσφέρουν ενισχυμένη αποσμητική δράση και συμβάλλουν, παράλληλα, στη διατήρηση της ισορροπίας της επιδερμίδας.

Προσφέρουν αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι ειδικά ελεγμένα για την ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ είναι βασισμένα στη φόρμουλα του invisible με την τεχνολογία Anti Marks που προστατεύει από τα λευκά και κίτρινα σημάδια στα ρούχα. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, φιλικά με την επιδερμίδα, και έχουν αρώματα που προσφέρουν φρεσκάδα.

Η σειρά Noxzema Minerals περιλαμβάνει επίσης δύο νέα αφρόλουτρα, το Noxzema Sea Detox Minerals Complex και το Hyalucare Minerals Complex, με σύνθεση Dermacare Vitamin Complex, ένα ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών, που καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα, αφήνοντάς την ενυδατωμένη και απαλή, χωρίς να διαταράσσουν παράλληλα το μικροβίωμά της. Όλα τα αφρόλουτρα της σειράς είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση και κατάλληλα για όλη την οικογένεια, ενώ αποτελούνται από 95% βιοδιασπώμενα συστατικά.
Τα Noxzema Minerals παρουσιάζονται στους καταναλωτές μέσα από μια τηλεοπτική και digital επικοινωνία, αναδεικνύοντας την καινοτομία και εξειδίκευση του Noxzema στην προστασία και φροντίδα της επιδερμίδας μέσα από αυτό το καινούριο λανσάρισμα.