Η μάρκα υποδημάτων και ενδυμάτων υψηλών επιδόσεων Hoka One One, παρουσιάζει τη νέα έκδοση του δημοφιλούς Bondi, το νέο Bondi X, με εσωτερική πλάκα ανθρακονήματος, η οποία σχεδιάστηκε, για να προσφέρει επιστροφή ενέργειας, όχι μόνο στους προχωρημένους δρομείς αγώνων, αλλά σε όλους τους αθλητές.

Σε συνδυασμό με την κλασική απόσβεση και τις γραμμές του Bondi, η καινοτόμα εσωτερική πλάκα ανθρακονήματος του Bondi X προσφέρει στους δρομείς όλων των επιπέδων πιο σταθερή και ενεργειακά αποδοτική κίνηση.

Το Bondi X διαθέτει επίσης εμβληματικά στοιχεία του πατήματος «Hoka ride» όπως, μεταξύ άλλων, καμπυλότητα meta-rocker που εξασφαλίζει ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στις άκρες των δαχτύλων, μακρύτερη φτέρνα για καλύτερη προσγείωση, καθώς και εξειδικευμένη γεωμετρία ενδιάμεσης σόλας με το ελαφρύτερο αφρώδες υλικό που έχει δημιουργήσει η Hoka έως σήμερα. Το επάνω τμήμα είναι κατασκευασμένο από δίχτυ και εξοπλισμένο με 3D νήματα hotmelt για υψηλή ανθεκτικότητα και διαπνοή. Το Bondi X θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στις αρχές Οκτωβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Σημειώνεται ότι η Hoka ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Shop & Trade.