Η Coach παρουσιάζει το νέο άρωμα Coach Dreams Sunset «εμπνευσμένο από τα ηλιοβασιλέματα και τα αξέχαστα ταξίδια με φίλους». Το ανατολίτικο και λουλουδένιο άρωμα, που δημιουργήθηκε από την αρωματοποιό Nathalie Lorson, ανοίγει με φρουτώδεις νότες αχλαδιού και περγαμόντου, αποκαλύπτει μια καρδιά από άνθη γιασεμιού και στο τέλος κλείνει με νότες από ζεστά Tonka beans και βανίλια.

Το μπουκάλι του αρώματος είναι απομίμηση vintage φιαλιδίων φαρμακαποθήκης, με ένα χρυσό καπάκι spray σε σχήμα Tea Rose. Είναι κατασκευασμένο από ντεγκραντέ γυαλί, που παραπέμπει στην εναλλαγή των χρωμάτων του ουρανού, ενώ στη βάση του καπακιού είναι στολισμένο με ένα εκλεπτυσμένο δερμάτινο δαχτυλίδι, μνεία στην ιστορία της δεξιοτεχνίας του οίκου Coach στα δερμάτινα είδη.

Η φωτογράφιση για τη διαφημιστική καμπάνια του Coach Dreams Sunset έγινε στην έρημο έξω από το Λος Άντζελες, με τα 2 μοντέλα φίλες, που ζουν τις περιπέτειές τους, πραγματοποιώντας τα όνειρά τους. Σε συνεργασία με τον διευθυντή παραγωγής και φωτογράφο Fabien Baron, η καμπάνια γιορτάζει την αίσθηση της αισιοδοξίας, τη διασκέδαση και την περιπέτεια. Τα αρώματα της Coach διακινούνται στην ελληνική αγορά από την Aromca.