Ο όμιλος L’Oréal παρουσίασε στη CES 2024 το AirLight Pro, το επόμενης γενιάς Professional-Grade Hair Drying Tool, σχεδιασμένο από επαγγελματίες hairstylists, τόσο για τους επαγγελματίες ομορφιάς, όσο και για τους καταναλωτές. Το AirLight Pro, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας με τη Zuvi -μια startup εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της τεχνολογίας και ιδρύθηκε από μηχανικούς drone και κορυφαίους επιστήμονες- συνδυάζει την τεχνολογία του υπέρυθρου φωτός και του αέρα, φροντίζοντας για ορατά πιο λεία και ενυδατωμένα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα στεγνώνει, γρηγορότερα με βελτιστοποιημένη ροή θερμότητας και έως και 31% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Ο Nicolas Hieronimus, CEO του L’Oréal Groupe, παρουσίασε στο πλαίσιο των CES 2024 Innovation Awards τη βραβευμένη τεχνολογία που διαθέτει το AirLight Pro και αναφέρθηκε λεπτομερώς στους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας, που σχετίζονται με επενδύσεις στον τομέα του Beauty Tech. «Με το AirLight Pro και σε συνεργασία με τη Zuvi, αποδεικνύουμε ότι η τεχνολογία μπορεί να αυξήσει την απόδοση του beauty industry, φροντίζοντας για τις ανάγκες πολλαπλών τύπων μαλλιών και μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Αυτό είναι το μέλλον της ομορφιάς στο οποίο στοχεύουμε».

Μια ομάδα αποτελούμενη από περισσότερους από 100 μηχανικούς, σχεδιαστές, κομμωτές και επιστήμονες από το τμήμα Έρευνας και Καινοτομίας της L’Oréal και της Zuvi, συνεργάστηκαν για τον βιομηχανικό σχεδιασμό του AirLight Pro. Προσφέρει έως και 33% πιο ενυδατωμένα μαλλιά, έως και 59% ορατά πιο λεία μαλλιά, ταχύτερους χρόνους στεγνώματος και μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, βασισμένη στις προτάσεις κορυφαίων επαγγελματίες hairstylists. Επιπλέον, μπορεί να προσφέρει έως και 31% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Το AirLight Pro θα είναι διαθέσιμο αυτήν τη χρονιά στις ΗΠΑ, από τη L’Oréal Professionnel, τόσο σε επαγγελματίες ομορφιάς όσο και σε καταναλωτές.