Σε επαναλανσάρισμα προχώρησε το ηλεκτρονικό κατάστημα All About Shoes, το οποίο αποτελεί δραστηριότητα της εταιρείας Καλογήρου (όμιλος Fais). Το σχεδιαστικό του νέου e-shop έχει γίνει in house από την εταιρεία, ενώ η υλοποίηση και το στήσιμο πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Netsteps.

Οι βασικοί στόχοι τόσο του rebranding, όσο και του redesign, ήταν να βγει «στον αέρα» ένα ανανεωμένο και μοντέρνο περιβάλλον, το οποίο να υποδέχεται τον επισκέπτη σε έναν κόσμο με υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ, που φέρουν τις υπογραφές των διασημότερων οίκων μόδας σε τιμές stock.

Το ανανεωμένο website εμπλουτίζει την αγοραστική εμπειρία καλώντας άνδρες και γυναίκες να ανακαλύψουν εμβληματικά παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, αποτελώντας ένα μοναδικό online luxury fashion outlet destination στην Ελλάδα. Το νέο e-shop χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική και user-friendly εμπειρία. Το επαναλανσάρισμα υποστηρίζεται επικοινωνιακά με βίντεο που τρέχει στα social media. Το creative direction έχει πραγματοποιηθεί in-house σε συνεργασία με επιλεγμένους εξωτερικούς συνεργάτες.