Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Σπίτι του ΜΑΝΑ» ενώνει τις δυνάμεις του με το resortwear brand «Paolita» και μαζί δημιουργούν μια premium σειρά αθλητικών ρούχων με sports bra και κολάν. Η ιδέα για την σύμπραξη ανήκει στην Anna Paola Παπακωνσταντίνου, δημιουργό του brand «Paolita» με luxury μαγιό και resortwear, τα οποία είναι γνωστά για την εφαρμογή, την ποιότητα υλικών παραγωγής, αλλά κυρίως για τις «ιστορίες» που διηγούνται μέσα από τα ευφάνταστα σχέδια τους.

Θέλοντας να μεταφέρει το μήνυμα της αισιοδοξίας και της θετικής διάθεσης, δημιούργησε τη συλλογή «Paolita x ΜΑΝΑ» με 5 διαφορετικά σχέδια σε sports bra και κολάν, και όλα τα έσοδα από τις αγορές θα προσφερθούν για να στηρίξουν το έργο του οργανισμού και τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο.

Η συλλογή, που θα διατίθεται κατόπιν παραγγελίας, πήρε έμπνευση από τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά σχέδια του brand, αναδεικνύοντας τα έντονα χρώματα, ενώ η Anna Paola έχει επιλέξει να «δώσει ξανά ζωή» σε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές δημιουργίες της. Αξίζει επίσης να σημειώθεί ότι το brand «Paolita» εφαρμόζει πρακτικές κυκλικής οικονομίας, καθώς τα υφάσματα του προέρχονται από αναγεννημένες πρώτες ύλες που δημιουργούνται από επαναχρησιμοποιούμενα υλικά, μέσω διαδικασίας που δεν περιλαμβάνει χημικά υλικά, περιορίζοντας την εκπομπή CO2 και την σπατάλη νερού.