Ιδιαίτερα επιτυχημένη κρίνεται η local καμπάνια #DearInfluencers που δημιούργησε το Dove, ζητώντας από τους Influencers στην Ελλάδα να το δηλώνουν κάθε φορά που χρησιμοποιούν φίλτρα στα διαφημιστικά τους post, ώστε τα νέα κορίτσια να μπορέσουν να δουν την ομορφιά πίσω από τα φίλτρα και να αγαπήσουν τον εαυτό τους ακριβώς όπως είναι. Μέσα από ένα μεγάλο κάλεσμα για αλλαγή το Dove παρότρυνε το κοινό να υπογράψει το αίτημα στο dearinfluencers.gr και να στηρίξει την πρωτοβουλία, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία, όπως αναφέρει το brand. Με εφόδιο τις χιλιάδες υπογραφές που συγκεντρώθηκαν και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της αγοράς, το Dove συνέβαλε ώστε να συμπεριληφθεί το σημαντικό θέμα των φίλτρων και των επεξεργασμένων εικόνων στο Ειδικό Παράρτημα του Ελληνικού Κώδικα Διαφήμισης-Επικοινωνίας (ΕΚΔ-Ε) που αφορά στο Influencer Marketing.

Όπως δήλωσε η Ευαγγελία Βόσσου, Marketing Manager Προσωπικής Φροντίδας της Unilever, «στο Dove αλλά και στη Unilever συνολικά συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε ουσιαστικές δράσεις προκειμένου να ενδυναμώσουμε την επόμενη γενιά, γύρω από το θέμα της αυτοπεποίθησης του σώματος και την αποδοχή της διαφορετικότητας του καθενός, ώστε να μπορέσουν οι νέοι να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους».

Παράλληλα, η Νερίνα Κομιώτη, Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) δήλωσε: «Το νέο παράρτημα του ΕΚΔ-Ε για το Influencer Marketing αποτελεί παράδειγμα άριστης συνεργασίας μεταξύ φορέων και brands. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συνεργασία, για το αποτέλεσμα και για το Dove που, παίρνοντας θέση για ένα πολύ σοβαρό θέμα της εποχής μας, όπως η αυτοεκτίμηση των νέων, κάνει πράξη το Better Marketing».