Στο χώρο της ομορφιάς είναι έτοιμη να εισέλθει η Jennifer Aniston, η οποία προϊδέασε το κοινό της για το νέο της εγχείρημα μέσω ανάρτησής της στο Instagram. Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας κάτω από την ανάρτησή «κάτι έρχεται». Παράλληλα, τάγκαρε στις φωτογραφίες της τον νέο λογαριασμό LolaVie, ο οποίος άρχισε σταδιακά να αποκτά χιλιάδες followers.

H LolaVie είναι η νέα εταιρεία – brand, μέσω της οποίας η Aniston θα εισέλθει στο beauty, με την επίσημη αναγκελία του εγχειρήματος να αναμένεται για τις 8 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων (U.S. Patent and Trademark Office) , η δημόσια καταχώρηση του εμπορικού σήματος της LolaVie έγινε τον Ιούλιο του 2019 και υποδηλώνει ότι το brand θα έχει προϊόντα ομορφιάς, όπως λοσιόν για το πρόσωπο και στο σώμα, μη φαρμακευτικά σαπούνια και προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος, τζελ, αποσμητικά και προϊόντας περιποίησης μαλλιών.

Η Aniston στο παρελθόν είχε ξαναεμπλακεί με τον κλάδο του beauty, εξαγοράζοντας μερίδιο της μάρκας περιποίησης μαλλιών Living Proof της Unilever, ενώ ήταν και εκπρόσωπός της μέχρι το 2016, που πούλησε το μερίδιό της. Η ίδια, ήταν επίσης chief creative officer της Vital Proteins, αλλά και εκπρόσωπος του skincare brand Aveeno.

(Πηγή: WWD)