Η Safilo, παρουσιάζει τις νέες συλλογές γυαλιών της Isabel Marant για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Η συλλογή «Τhe New» αποτελείται από διαχρονικές φόρμες, από λεπτό ασετάτ και τονισμένες από χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως το εμβληματικό Ασημί Φύλλο της μάρκας, το μεταλλικό στοιχείο στο μπροστινό μέρος, ο σμιλευμένος μεταλλικός πυρήνας που φαίνεται μέσα από το διπλής στρώσης ασετάτ των βραχιόνων. Η χρωματική γκάμα περιλαμβάνει κλασσικούς τόνους του μαύρου και της ταρταρούγας, καθώς και διακριτικές παστέλ αποχρώσεις, αλλά και ζωηρούς συνδυασμούς.

Η συλλογή «In Love» έχει λεπτές φόρμες, σε ζωντανές αποχρώσεις, όπως φούξια με ροζ-μπλε φακούς, αλλά και μονοχρωμίες σε μαύρο, λευκό και πράσινο. Η συλλογή «Luck» με γυαλιά ηλίου και οράσεως από μέταλλο και ασετάτ αποπνέουν την διακριτική θηλυκότητα της μάρκας, με σύγχρονες πινελιές σε γαλακτερές αποχρώσεις στα ασετάτ πλαίσια, που διακοσμούνται με το εμβληματικό μεταλλικό στοιχείο Ασημένιο Φύλλο στο μπροστινό μέρος αλλά και στα επιρρίνια.

Επίσης, τα γυαλιά της συλλογής «Metal Studs» έχουν ελαφρότητα και άνεση που συνδυάζεται με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και είναι διαθέσιμα σε χρωματική παλέτα γήινων τόνων, ενώ οι λεπτές μεταλλικές φόρμες διαγράφονται από ένα πλαίσιο διακοσμημένο με τρουκ. Τέλος, η συλλογή «Double Lens»αναδεικνύει ρετρό και σύγχρονες τάσεις μέσα από το χρωματικό «παιχνίδισμα» πλαισίου και φακών.