Ο οίκος Carolina Herrera παρουσιάζει την πρώτη της ready-to-wear συλλογή μακιγιάζ, η οποία είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Beauty Director του οίκου Carolina   Herrera, του Creative Director του οίκου Wes Gordon και της Global Makeup Consultant Lauren Parsons. Τα κραγιόν της συλλογής Herrera Beauty έχουν τρία διαφορετικά φινιρίσματα, sheer, satin και matte και είναι διαθέσιμα σε 43 refillable αποχρώσεις, που καλύπτουν από ζωηρούς τόνους του ροζ και του μωβ μέχρι κόκκινα και κοραλί, nude και καφέ.

Τα Mini Tints είναι η απάντηση της Herrera Beauty στο lip balm και είναι διαθέσιμα σε 8 φωτεινές αποχρώσεις, ανάμεσά τους και μία απόχρωση που αλληλεπιδρά με το pH της επιδερμίδας. Επίσης, τα Lip Liquids είναι διαθέσιμα σε 20 αποχρώσεις με δύο φινιρίσματα, πουδρέ ματ Velvet και σούπερ γυαλιστερό Vinyl, ενώ κάθε φόρμουλα Lip Liquid ενυδατώνει τα χείλη και προσφέρει χρώμα που μένει σταθερό.

Τέλος, οι πούδρες της Carolina Herrera, από την πιο ανοιχτόχρωμη Spring Porcelain, μέχρι την πιο σκούρα Deep Dusk, κυκλοφορούν σε 8 αποχρώσεις είναι ελαφριές και ιδανικές για blending, έχουν σύνθεση βασισμένη σε πούδρες φυσικής προέλευσης και μεταλλικές χρωστικές για απαλό, σατινέ τελείωμα. Σημειώνεται ότι τα κραγιόν και τα Mini Tints της συλλογής Herrera Beauty παίρνουν refill, ενώ οι compact συσκευασίες είναι επίσης 100% refillable. Σημειώνεται ότι το brand του οίκου Carolina Herrera ανήκει στον όμιλο Σαράντη.