Τη νέα συλλογή Denim, με νεανική διάθεση και απροσδόκητα twist, εμπνευσμένη από όλα τα denim classics με μια σύγχρονη και casual ματιά, παρουσιάζει η Parabita. Η καμπάνια της συλλογής Denim Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 της Parabita, με urban διάθεση, έχει ως στόχο να ταξιδέψει το κοινό στο αστικό τοπίο της πόλης, στους δρόμους της Αθήνας, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών και video.

Με το hashtag #denimcurvystories ως κεντρικό μήνυμα, η Parabita καλεί το κοινό να μοιραστεί μαζί της στα social media φωτογραφίες από αγαπημένες στιγμές με Parabita jeans και μέσα από αυτές να διηγηθεί τις δικές του ιστορίες. Στη νέα Denim συλλογή της Parabita, το all time classic Denim αποκτά 70’s διάθεση. Τα χρώματα σκουραίνουν, οι καμπάνες μεγαλώνουν και κολακεύουν ακόμα περισσότερο τις καμπύλες, ενώ δεν λείπουν τα κλασικά fits skinny και push up.

H συλλογή παρουσιάζει έξι διαφορετικά fits, για όλα τα γούστα και τους τύπους σώματος. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει τo High rise wide flare το must have denim της σεζόν με 70’s χαρακτήρα, το διακριτικό Midrise flare, το κλασικό Skinny fit, το αισθησιακό Push up slim, το Bootcut, αλλά και το ανανεωμένο Boyfriend. Η συλλογή Denim FW 21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Parabita και στο Parabita.com.