Η Κiko Milano, το ιταλικό brand καλλυντικών, λανσάρει για το καλοκαίρι τη συλλογή «Dolce Diva» η οποία έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία και περιλαμβάνει προϊόντα που «αντιστέκονται» στην ζέστη. Οι φόρμουλες των προϊόντων είναι μακράς διάρκειας, ανθεκτικές στο νερό και με προστασία SPF.

Μερικά από τα προϊόντα που περιλαμβάνει είναι το Perfecting Face Fluid SPF 50 and UVA, το Protecting Lip Balm SPF 20, το Fresh Feel Foundation SPF 30, ώστε η ελαφριά και ανθεκτική στο νερό φόρμουλά του να διατηρήσει το καλοκαιρινό μακιγιάζ στη θέση του, σε συνδυασμό με το Powder Foundation SPF 50, με φόρμουλα ιδανική για υγρή και στεγνή χρήση που προσφέρει ένα ματ αποτέλεσμα.

Επίσης, για την ανάδειξη των χαρακτηριστικών, το brand προτείνει το Baked Bronzer για ηλιοκαμένη όψη από τον ήλιο, ενώ τη βάση του μακιγιάζ ολοκληρώνει το Baked Highlighter. Άλλα προιόντα της σειράς είναι το Eyeshadow Palette, Magnetic Loose Eyeshadow, το Waterproof Eye Marker, η Twist Brush Waterproof Mascara και το Eyebrow Definer, ενώ τη συλλογή ολοκληρώνουν το Waterproof Lip Liner, το Long Lasting Lip Colour και το Nail Lacquer. Η Kiko Milano Dolce Diva Collection είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα, αλλά και online.