Η H&M ανακοινώνει το λανσάρισμα της «Co-Exist Story», μιας animal-friendly συλλογής μόδας, η οποία έχει εγκριθεί εξ ολοκλήρου από τον οργανισμό που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων «Άνθρωποι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων» (PETA).

H συλλογή περιλαμβάνει γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα και προβάλλει εναλλακτικές λύσεις σε υφάσματα και διαδικασίες που έχουν ζωική προέλευση. Ειδικότερα, τα βασικά κομμάτια για τις γυναίκες περιλαμβάνουν μια υπερμεγέθη faux γούνα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και ένα πλεκτό φόρεμα με έναν ώμο και ένα εντυπωσιακό τελείωμα με κρόσσια από Econyl.

Για τους άνδρες ξεχωρίζει το ανακυκλωμένο υπερμέγεθες άνορακ με εκτύπωση γκράφιτι και streetwear αισθητική. Για τα παιδιά, τα ανακυκλωμένα νάιλον άνορακ και τα φουσκωτά μπουφάν από FLWRDWN έρχονται σε εκκεντρικές αποχρώσεις, ενώ τα μπλουζάκια και τα loungewear ζωντανεύουν με σλόγκαν σε μπαλώματα που εκφράζουν υποστήριξη στο ζωικό βασίλειο και υποστήριξη για το έργο του PETA. Η καμπάνια της «Co-Exist Story» φωτογραφήθηκε από τον Johnny Dufort, με την επιμέλεια της Alexandra Carl στο vegan καταφύγιο ζώων που βρίσκεται στο Norfolk. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στο hm.com από τις 4 Νοεμβρίου.