Η Erre Due παρουσιάζει την πολυτελή σειρά Regenerage Advance με αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες, το λανσάρισμα της οποίας πλαισιώνεται από ένα ολοκληρωμένο πλάνο προβολής και προώθησης. Η νέα σειρά της Erre Due είναι σχεδιασμένη για να δρα ως «συμπλήρωμα» βιταμινών για την επιδερμίδα, με σύμπλεγμα από βλαστοκύτταρα, καρπό του super fruit Kiwiberry και πρωτεϊνικό εκχύλισμα από τους σπόρους του φασολιού Vigna Aconitifolia.

Τη σειρά αποτελούν τέσσερα νέα προϊόντα: H κρέμα ημέρας Age-Defense Day Cream με αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση, που ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου, η Age-Defense Night Cream που βοηθά στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών, ο ορός προσώπου Age-Defense Serum με αντιγηραντική και συσφικτική δράση και η κρέμα για μάτια και χείλη Age-Defense Eye & Lip Cream που συντελεί στην εξομάλυνση των ρυτίδων στο «πόδι της χήνας» και των σημαδιών γήρανσης.

To ολοκληρωμένο πλάνο προβολής και προώθησης της νέας σειράς περιποίησης προσώπου της Erre Due, περιλαμβάνει αντίστοιχες καμπάνιες τόσο σε Media (radio), Digital Media (Web & SoMe) και PR-Influencers, οι οποίες διενεργούνται μέσω των συνεργαζόμενων διαφημιστικών εταιρειών και ανάλογα με το κάθε μέσο προβολής. Συγκεκριμένα, οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε η Erre Due για το εν λόγω πλάνο είναι η Cambo & Lighthouse (Digital Media & SoMe), η Mindhshare (Web & Radio) και η Outstand PR (PR & Influencers).