Τα αποτελέσματα της έρευνας της παρουσιάζει η CeraVe, η οποία διεξήχθη μέσω διαδικτύου από την Ipsos σε 23 χώρες και 10.000 ερωτηθέντες. Σύμφωνα με την έρευνα, το 64% των ανθρώπων παγκοσμίως λένε ότι άλλαξαν τη ρουτίνα καθαρισμού τους μέσα στον προηγούμενο χρόνο, ενώ στην Ελλάδα το ποσοστό αυτό άγγιξε το 75% των ερωτηθέντων. Επίσης, το 90% των ερωτηθέντων παγκοσμίως, και το συντριπτικό ποσό του 97% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα, αναφέρουν ότι η καθημερινή τους ζωή επηρεάστηκε από αλλαγές που μπορεί να έχουν τόσο θετικές, όσο και αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του δέρματος.

Η CeraVe έχοντας ως στόχο να δείξει ότι η πρόσβαση σε αξιόπιστες δερματολογικές πληροφορίες είναι πιο σημαντική από ποτέ, θα συνεργαστεί με κορυφαίους δερματολόγους για να τροφοδοτήσει με χρήσιμες και έγκυρες πληροφορίες τα κανάλια στα οποία βασίζονται περισσότερο οι άνθρωποι. Θα προσφέρει απευθείας στους καταναλωτές πληροφορίες δερματολογικού επιπέδου για τον καθαρισμό, μέσω της PR, influencer και digital καμπάνιας «Cleanse Like a Dermatologist».

Η εκστρατεία θα διαρκέσει όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και θα περιλαμβάνει κορυφαίους ακαδημαϊκούς δερματολόγους όπως οι Δρ. Michael Cork και Δρ. Valerie Callendar, αλλά και influencers δερματολογίας όπως οι Δρ. Dustin Portela (1,3 εκ.+ followers) και Δρ. Muneeb Shah (7,5 εκ.+ followers). Η εκστρατεία θα ενισχύσει τη φωνή αυτών των δερματολόγων, με στόχο να αποσαφηνιστούν διαδεδομένες παρανοήσεις και να εκπαιδευτούν οι καταναλωτές σε θέματα όπως το σωστό pH, το άρωμα και τα συστατικά των προϊόντων καθαρισμού.