Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου η L’Oréal Paris, επίσημος συνεργάτης του Paris Fashion Week, διοργάνωσε το τέταρτο «Le Défilé L’Oréal Paris». Η υπαίθρια πασαρέλα ήταν ανοιχτή για το κοινό και μεταδόθηκε σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως μέσω των social media της μάρκας.

Το σόου, που αποτέλεσε ωδή στη γυναικεία ενδυνάμωση και τη διαφορετικότητα, αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της L’Oréal Paris να υποστηρίζει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η αξία ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, «Stand Up», που δημιουργήθηκε για να καταπολεμήσει την παρενόχληση σε δημόσιους χώρους.

Φέτος, το σόου είχε μια τολμηρή δημιουργική κατεύθυνση, γιορτάζοντας την ελευθερία των κινήσεων, της αυτo-έκφρασης και της θηλυκότητας. Λαμβάνοντας χώρα στο Parvis des Droits de L’Homme – όπου υιοθετήθηκε για πρώτη φορά η Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – η L’Oréal Paris μετονόμασε τον ιστορικό χώρο σε Parvis des droits de l’Homme et de la Femme, ενισχύοντας το μήνυμα ενδυνάμωσης για κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο.

Η Delphine Viguier-Hovasse, Global Brand President της L’Oréal Paris, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Το φετινό “Le Défilé” είναι μια αξιοσημείωτη στιγμή για τη γυναικεία ενδυνάμωση. Μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα αυτοεκτίμησης και διαταράζει τις συμβατικές πασαρέλες, προσκαλώντας το κοινό να συμμετάσχει στο πρόγραμμα “Stand Up: Ενάντια στην παρενόχληση σε δημόσιους χώρους”».