Τα trends της νέας σεζόν όπως προκύπτουν από τις αναζητήσεις των επισκεπτών του συγκέντρωσε και ανέλυσε το Glami. Η έναρξη του φθινοπώρου για τους Έλληνες παραδοσιακά σημαίνει και νέα sneakers

Οι πιο δημοφιλείς μάρκες και εκδόσεις αυτήν τη στιγμή είναι τα Nike Air Force, είτε σε χαμηλό είτε σε μποτάκι, ενώ ένα ακόμα πολύ δημοφιλές παπούτσι είναι τα Vans Old Skool. Έντονο είναι το ενδιαφέρον των επισκεπτών του Glami και για τα σακίδια πλάτης. Μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες για φέτος είναι η Vans, είτε πρόκειται για σχολικό σακίδιο είτε για σακίδιο για laptop. Επίσης, ξεχωρίζουν τα βιώσιμα σακίδια πλάτης Fjallraven.

Το τζιν μπουφάν είναι ένα ακόμα κομμάτι που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, καθώς επίσης πολύ δημοφιλές μπουφάν είναι και το bomber. Μία ακόμα τάση που ξεχωρίζει είναι το tie-dye, το οποίο ορίζεται ως «the new black» για αυτήν τη σεζόν. Τέλος, το Glami προτείνει έναν επαναπροσδιορισμό του office look, συνδυάζοντας ένα χρωματιστό κοστούμι με sneakers ή μια κομψή βερμούδα με οποιοδήποτε τοπ ή ακόμα και πουκάμισο και ένα εμπριμέ μπλέιζερ.