Η Boussias διοργανώνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα νομικά βραβεία Business Law Awards 2021 με στόχο την ανάδειξη της σημαντικής συμβολής του νομικού κλάδου στην εγχώρια οικονομική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα. Στα Business Law Awards 2021 διακρίνεται και επιβραβεύεται η καινοτομία, η ποιότητα, η αποτελεσματικότητα και η αρτιότητα στην παροχή των νομικών υπηρεσιών δικηγορικών γραφείων, δικηγορικών εταιρειών και in-house νομικών τμημάτων εμπορικών εταιρειών.

Την Κριτική Επιτροπή των βραβείων συνθέτουν καταξιωμένοι και έμπειροι νομικοί, συνεργάτες δικηγορικών εταιρειών, in-house νομικοί σύμβουλοι εταιρειών, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων. Πρόεδροι της Επιτροπής είναι τα κορυφαία στελέχη, Στάθης Ποταμίτης, Managing Partner PotamitisVekris και Ελένη Προβίδη, VP Legal & Public Affairs, AB Βασιλόπουλος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα έως την Παρασκευή 16 Απριλίου και να διεκδικήσουν μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους του νομικού κλάδου. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα των βραβείων: www.businesslawawards.gr.