Οι μάρκες ομορφιάς γιόρτασαν και φέτος την Ημέρα της Μητέρας, στις 12 Μαΐου. H L’ Oreal Paris γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας, προσκαλώντας 5 αγαπητές γυναίκες να δώσουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα, γύρω από τη μητρότητα: την ηθοποιό Λένα Παπαληγούρα, τη δημοσιογράφο Γιούλη Ατματζίδη, την επιχειρηματία και former beauty director Βασιλική Καρανζογιάννη με τη μητέρα της, την content creator Αθηνά Μουρκούσση και την content creator Μαίρη Κόκκαλη.

Η Sephora γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο. Συγκεκριμένα, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη κατέκλυσαν τους δρόμους επώνυμα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που διέδωσαν την αγάπη και μοιράστηκαν το μήνυμα «Every Day Mother of the Year». Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε ειδική στάση στη ΜΚΟ-εταίρο της εταιρείας, τη Humanity Greece, για να γιορτάσει τις μητέρες που παλεύουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Η Sephora Greece, ως βασικός υποστηρικτής του εθελοντικού τους έργου, προσέφερε δώρα ομορφιάς και λουλούδια στις μητέρες που υποστηρίζονται από την ομάδα του Γραφείου Κοινωνικού Μητρώου, ως υπενθύμιση ότι «Κάθε μέρα… είσαι η Μητέρα της Χρονιάς». H Dust + Cream δημιούργησε video διάρκειας 1’02’’ με μήνυμα «Φροντίζω σημαίνει αγάπη, Φροντίζω σημαίνει «Μαμά»». Στόχος της ήταν να στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα μέσα από μία καμπάνια ευαισθητοποίησης, για την ανιδιοτελή αγάπη της μαμάς.

Η καμπάνια κλείνει με μήνυμα «Μαμά, μην ξεχνάς να φροντίζεις και τον εαυτό σου». Τη γιορτή της μητέρας γιόρτασε και η Fais Group που έτρεξε σχετικά βιντεάκια και posts στα social media γιορτάζοντας την ημέρα με την εταιρική επωνυμία και την Kiko Milano. Η Αpivita έτρεξε επίσης ειδικό post στα social media επευφυμώντας τις μητέρες όλου του κόσμου και ειδικά τις μητέρες της Apivita.