Η Symmetria γιορτάζει αυτόν το μήνα 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Φιλική προς τους καταναλωτές και πιστή στο όραμα και τη φιλοσοφία της «minimum intervention-maximum effect», η Symmetria ξεχωρίζει όχι μόνο για τις καινοτομίες και τις πρωτοπόρες προτάσεις της, αλλά κυρίως για την αγάπη και την πιστότητα των καταναλωτών. Το 2017 άνοιξαν τις πόρτες τους οι Symmetria Bahrain και Symmetria Saudi Arabia, ενώ στην Ελλάδα, η Symmetria συνεργάζεται με το Divani Apollon Palace & Thalasso.

Επίσης, στην Ευρώπη, συνεργάζεται με τις κλινικές Ion Kavouni στο Λονδίνο, Clinique Del Mar στην Αντίμπ, Instituto Javier de Benito στη Βαρκελώνη και Praxisklinik Urania στη Ζυρίχη. Η Symmetria πρωτοπορεί επίσης με καινοτόμα projects, με πιο πρόσφατη τη συνεργασία της με τον όμιλο Βιοϊατρική, με σκοπό την ανάπτυξη ιατρικών χώρων στην Ευρώπη. Το μοντέλο πάνω στο οποίο βασίζεται η συνεργασία έχει την υπογραφή της Dr.Age, η οποία εξειδικεύεται σε προιόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και η οποία σχεδίασε τα Prime Age DNA Programs.

Ο Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD Πλαστικός Χειρουργός και ιδρυτής της Symmetria, δηλώνει σχετικά: «Το όραμά μας συνεχίζει να εξελίσσεται όλα αυτά τα χρόνια ακολουθώντας πάντα τις θεαματικές αλλαγές στους τομείς της έρευνας και της τεχνολογίας, που αλλάζουν τα δεδομένα στην υγεία και την ομορφιά. Καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες παρέχουν νέες δυνατότητες στα χέρια μας, φέρνοντας το μέλλον σήμερα και κρατώντας πάντα σταθερό το σεβασμό μας προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται».