Τα brands Emilio Pucci και Acqua di Parma, τα οποία ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της Moët Hennessy Louis Vuitton, ενώνουν τις δυνάμεις του για την επερχόμενη περίοδο των χειμερινών διακοπών. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους θα λανσάρουν μια νέα συλλογή που «γιορτάζει τη ζωή, την αγάπη και την ευχαρίστηση» και θα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα με ιδέες για δώρα.

Οι συσκευασίες και οι ετικέτες των προϊόντων είναι εμπνευσμένες από το μοτίβο Vortici print του Emilio Pucci. Μαζί με τα μεμονομένα προϊόντα της συλλογής ή τα προσαρμοσμένα σετ θα λανσαριστεί και ένα Advent calendar, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στα φυσικά καταστήματα και τα e-shops των δυο εταιρειών, στην τιμή των 450 ευρώ και θα περιλαμβάνει 25 εμβληματικά προϊόντα σε μέγεθος ταξιδίου, όπως το άρωμα Colonia, η κρέμα χεριών Peonia Nobile, η λοσιόν σώματος Arancia di Capri και το hair mist Magnolia Nobile.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, οι δυο εταιρείες να υποστηρίξουν την καμπάνια «Rewrite the Future» του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Save the Children, ο οποίος παρέχει εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη και οικονομική βοήθεια σε παιδιά από όλο τον κόσμο. Η κυκλοφορία της συλλογής κατά την περίοδο των εορτών θα συνοδευτεί από καμπάνια με βίντεο γυρισμένο από τον Ιταλό σκηνοθέτη Virgilio Villoresi.

(Πηγη: WWD)