Η Victoria’s Secret & Co. λάνσαρε νέα «προσαρμόσιμα» στυλ εσωρούχων, σε επιλεγμένα καταστήματα και στο eshop της, κάνοντας άνοιγμα στα άτομα με αναπηρία. «Τα άτομα με αναπηρία είναι μία από τις πιο υποεκπροσωπούμενες και υποεξυπηρετούμενες ομάδες στον κόσμο» ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. «Ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα και εργοδότης, η VS&Co έχει την ευθύνη να συνδεθεί με τα άτομα με αναπηρία, να τα ακούσει και να τα ενδυναμώσει και τους φροντιστές τους, ώστε να προωθήσουν ουσιαστικές αλλαγές στην παγκόσμια βιομηχανία μόδας». Η εταιρεία επέλεξε τις σειρές Body by Victoria και Wear Everywhere και τις προσάρμοσε ώστε να διασφαλίσει ότι απευθύνονται σε άτομα με αναπηρία, υπό τα brands Victoria’s Secret και Pink. Τα σουτιέν και εσώρουχα έχουν μαγνητικό κλείσιμο, ύφασμα φιλικό προς τις αισθήσεις, μονοκόμματη κατασκευή, ρυθμιζόμενες τιράντες και σιλουέτα μπικίνι με μεσαία κάλυψη.

Οι τιμές ξεκινούν από 16,50 δολάρια για τα σλιπ και 36,95 δολάρια για τα σουτιέν.
Επίσης, η εταιρεία συνεργάστηκε με την Gamut Management, μια εταιρεία συμβούλων, ταλέντων και πιστοποίησης που εργάζεται αποκλειστικά με και για άτομα με αναπηρία.
«Ως η πρώτη μάρκα εσωρούχων που κέρδισε την πιστοποίηση της Gamut, είναι τιμή μας που συνεργαστήκαμε με τη Victoria’s Secret και τη Pink καθόλη τη διάρκεια της δημιουργίας των VS και Pink Adaptive για να διασφαλίσουμε μια αυθεντική προσέγγιση της ενσωμάτωσης των γυναικών με αναπηρία σε όλη τη διαδρομή προς την αγορά», δήλωσε η Mindy Scheier, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα σύμβουλος της Gamut.