Η Little Secrets Natural Cosmetics παρουσιάζει τη συλλογή Summer Light, με 2 λάδια σώματος για έντονο μαύρισμα και 2 scrub. Τα λάδια The Bronzelight Glow SPF 6 και The Sunlight Glow SPF 6, με 91% φυσικά συστατικά, εξασφαλίζουν ηλιοκαμμένη λάμψη, ενυδάτωση, επιτάχυνση μαυρίσματος και αντιηλιακή προστασία.

Περιέχουν βιολογικά έλαια καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθου, βούτυρο κακάο και βιταμίνες. Τα The Bronzelight Scrub και The Sunlight Scrub, με 96,5% φυσικά συστατικά, περιέχουν καστανούς και λευκούς κρυστάλλους ζάχαρης και κόκκους αλατιού που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, ενώ η σύνθεση με βιολογικά έλαια καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθου, βούτυρο κακάο και βιταμίνες ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

Το άρωμα της σειράς Sunlight συνδυάζει άνθος πορτοκαλιού, γαρδένια και βανίλια και της Bronzelight περγαμόντο, γαρδένια και καρύδα. Τα προϊόντα δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα, αλλεργιογόνα, parabens και δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Τα υλικά συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμα, ενώ οι συσκευασίες φέρουν QR code, ώστε ο χρήστης να αναζητά ηλεκτρονικά τις πληροφορίες προϊόντος, χωρίς τη χρήση εντύπων. Τα προϊόντα διατίθενται σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, φαρμακεία, ξενοδοχεία και spa στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και online στο www.littlesecrets.gr.