Ο Όμιλος FF Group και ο πολυεθνικός όμιλος Bestseller υπέγραψαν εμπορική συμφωνία αρχικά για το apparel brand Jack&Jones. Η συμφωνία προβλέπει το άνοιγμα 12 νέων καταστημάτων Jack&Jones στην Ελλάδα, τέσσερα εκ των οποίων αναμένεται να ανοίξουν εντός του 2022, καθώς και την επέκταση του δικτύου στην αγορά της Βουλγαρίας. Η συνεργασία αποτελεί την έναρξη ενός δυναμικού πλάνου ανάπτυξης του Ομίλου FF μέσα από το brand portfolio της Bestseller, η οποία ιδρύθηκε στη Δανία το 1975, και διαθέτει περισσότερα από 20 fashion brands.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Γεώργιος Σάμιος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα, φιλόδοξη συνεργασία μας με την Bestseller, έναν από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές στη βιομηχανία της μόδας παγκοσμίως. Μαζί θα αναπτύξουμε ένα δυναμικό δίκτυο πωλήσεων για το brand Jack&Jones στην Ελλάδα, ενώ τα σχέδιά μας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό το πλαίσιο».

O Country Manager Greece-Cyprus-South Balkan της Bestseller, Θεόδωρος Σταθόπουλος, από τη μεριά του δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Όμιλο FF Group, ο οποίος εισέρχεται σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, κάτω από την καθοδήγηση της νέας του διοίκησης. Στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου ανάπτυξης του δικτύου λιανικής της Jack&Jones, εμπιστευόμαστε στον Όμιλο FF Group, το άνοιγμα μιας σειράς καταστημάτων σε Ελλάδα και Βουλγαρία. Η τεχνογνωσία ενός μεγάλου πολυεθνικού brand, όπως η Jack&Jones, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στον κλάδο του fashion και την ύπαρξη των κορυφαίων σημείων λιανικής που διαθέτει ο Όμιλος FF Group, καθιστούν βέβαιη την επιτυχία».