Ο Όμιλος Intrafashion ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και εμπορικής ανάπτυξης με τον ιταλικό Όμιλο Teddy για τα brands Terranova και Calliope, o οποίος διαθέτει παρουσία σε 40 χώρες με 1.000 περίπου καταστήματα. Η πολυετής συμφωνία προβλέπει τα αποκλειστικά δικαιώματα ανάπτυξης δικτύου καταστημάτων για τις περιοχές της Αττικής, της Πελοποννήσου, της Κρήτης, των Ιονίων Νήσων και της Εύβοιας καθώς και τα μη αποκλειστικά για το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Εγκαινιάζοντας τη νέα στρατηγική συνεργασία, ο Όμιλος Intrafashion παρουσίασε στα τέλη του Απριλίου 2024, το πρώτο νέο flagship store της Terranova, στην οδό Ερμού 26. Πρόκειται για ένα κατάστημα υψηλής προβολής που εκτείνεται σε 4 επίπεδα, με συνολικούς χώρους πώλησης που υπερβαίνουν τα 500 τμ και ένα πρωτότυπο και λειτουργικό retail concept, που αντανακλά το DNA του διάσημου brand Terranova.

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ματεμτζής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Intrafashion Group, «η συμφωνία εντάσσεται στο ευρύ πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής μας και στοχεύει όχι μόνο στην περαιτέρω οικονομική ενίσχυση του Ομίλου, αλλά κυρίως στο στρατηγικό στόχο διεύρυνσης και εδραίωσης του λιανικού μας αποτυπώματος στην ελληνική αγορά ένδυσης, με μόχλευση ισχυρών συνεργασιών στη λειτουργία της Intrafashion και της Teddy Group. Kυρίως όμως αντικατοπτρίζει αρκετά κοινά σημεία εταιρικής κουλτούρας και στόχων που θέτουν τις βάσεις μιας μακρόπνοης και αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας».