Η Intimissimi παρουσιάζει τη συλλογή Fall Winter 2021/2022, η οποία συνοδεύεται με τη νέα καμπάνια The Art of Italian Lingerie «που ενσαρκώνει την εξαιρετικότητα του ιταλικού στυλ, με την Intimissimi να φιλοξενεί για άλλη μία φορά το savoirfaire που καθιστά την Ιταλία φάρο τέχνης και ομορφιάς». Τα εσώρουχα της συλλογής είναι ρομαντικά και σοφιστικέ σετ, όπως αυτά της συλλογής Made in Heaven, με κεντημένα floral μπουκέτα, εξαιρετικά απαλές δαντέλες και 60s επιρροή.

Το σουτιέν και τα σλιπ της συλλογής Sensual Femininity είναι πιο τολμηρά και περιλαμβάνουν σοφιστικέ διαφάνειες που εναλλάσσονται με διαφανή δαντέλα και χιαστί, πρακτικές ελαστικές τιράντες. Επίσης, η συλλογή Sweet Temptation συνδέει την άνεση με την ελκυστικότητα και είναι σχεδιασμένη με διακριτική floral δαντέλα σε μία ασυνήθιστη απόχρωση του κεχριμπαριού, συνδυασμένη με πολύ light μικροϊνα.

Τέλος, η iconic συλλογή Pretty Flowers, που μετρά πολλές σεζόν κυκλοφορίας, επιστρέφει ανανεωμένη χάρη στους νέους ντελικάτους χρωματικούς συνδυασμούς σε ανοιχτό μπεζ και ιβουάρ. Για την FW 2021/2022 καμπάνια επιστρατεύτηκε ένα εξωπραγματικό location «που αντανακλά μία αίσθηση ντελικάτης φωτεινότητας, ένα ιδανικό, σχεδόν ονειρικό σκηνικό όπου τα μοντέλα εξερευνούν τη φθινοπωρινή συλλογή», αναφέρει η εταιρεία.