Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα καµπάνια του Modivo, του multibrand e-shop, που περιλαµβάνει µια µεγάλη γκάµα streetstyle, casual, basic, premium, designer, athleisure και βιώσιµων προϊόντων µόδας από περισσότερες από 450 µάρκες. Η καµπάνια FW2021/22 προβάλλεται στην τηλεόραση και στον τύπο από τον Σεπτέµβριο έως τον Οκτώβριο του 2021, επίσης, εκτεταµένη προώθηση της θα πραγµατοποιηθεί και διαδικτυακά, στο YouTube, το Instagram και το Facebook, ενώ η Media Insight ήταν υπεύθυνη για τη διανοµή και τον προγραµµατισµό των µέσων ενηµέρωσης. Βασισµένη σε φουτουριστικά πλαίσια, η ιστορία µεταφέρει το κοινό σε µια παραµυθένια διάσταση. Πρόκειται για µια σύγχρονη καµπάνια εικόνας µε τεχνολογία CGI, γεµάτη µεταφορικές και συµβολικές σηµασίες.

«Για εµάς, η µόδα είναι η ελευθερία, ένας πολύχρωµος και όµορφος κόσµος, είναι ένας χώρος για να εκφραστείς. Επιλέγοντας ρούχα από το Modivo, ο καθένας µπορεί να είναι αυτός που θέλει», αναφέρει η Aleksandra Szol, Διευθύντρια ηλεκτρονικού εµπορίου του Modivo. H Karolina Ochocka, Yπεύθυνη PR των καταστημάτων Modivo, δήλωσε στο Fashion Daily ότι «εκτός από ένα εντυπωσιακό portfolio, µας χαρακτηρίζει η τεχνολογική καινοτοµία».

«Η αποστολή µας είναι να φέρουµε κοντά τον κόσµο των διαδικτυακών και των µη διαδικτυακών αγορών. Στα φυσικά καταστήµατα δεν παρουσιάζουµε προϊόντα σε ράφια και κρεµάστρες. Οι πελάτες µπορούν να παραγγείλουν ρούχα απευθείας στο δοκιµαστήριο χρησιµοποιώντας tablets», ανέφερε το στέλεχος της εταιρείας. Η Modivo αυτή τη στιγµή λειτουργεί σε 13 αγορές, ενώ η παρουσία της στην Ελλάδα ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2019.