Από τις 29/9 έως τις 2/10 πραγματοποιήθηκε το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV). Στο πλαίσιο του Συνεδρίου της EADV 2021, η Vichy παρουσίασε 17 επιστημονικά posters σχετικά με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνές της, κατά τη διάρκεια δύο ξεχωριστών συμποσίων: το πρώτο αφορούσε το καταπονημένο δέρμα και το δεύτερο αφορούσε την πιτυρίδα και τη σμηγματορροϊκή δερματίτιδα.

Οι επαγγελματίες υγείας είχαν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τη Vichy, μέσω ενός σύγχρονου ψηφιακού περιπτέρου της, όπου παρουσιάστηκαν όλα τα πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα, καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δερματολογικές λύσεις της μάρκας για την φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών. Στο περίπτερο, διοργανώθηκε επίσης καθημερινή κλήρωση, μέσα από την οποία οι γιατροί επιβραβεύτηκαν με διάφορα έπαθλα.

Επίσης, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, η Vichy ανακοίνωσε τον 6ο Κύκλο της Επιχορήγησης της για το Εκθεσίωμα, για την υποστήριξη της έρευνας στο εκθεσίωμα του δέρματος. Για τον κύκλο αυτόν, θα απονεμηθούν τρεις περιφερειακές επιχορηγήσεις 15.000 ευρώ η καθεμία σε ερευνητικά έργα. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο επόμενο Συνέδριο της EADV το 2022.
Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης είναι διαθέσιμες στο www.vichy.com/vichygrant.