Στο «στόχαστρο» της Shein φέρεται να έχει μπει η Topshop, καθώς ο κινεζικός κολοσσός εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει προσφορά για το δημοφιλές εμπορικό σήμα και έχει ήδη υποβάλει επίσημα το ενδιαφέρον της στην Asos, στην οποία ανήκει σήμερα. Η Shein συνάπτει ολοένα και περισσότερες συμφωνίες για την πώληση άλλων εμπορικών σημάτων στην πλατφόρμα της, όπως η Forever 21, καθώς και για την αγορά εμπορικών σημάτων εξ ολοκλήρου, όπως η τελευταία της συμφωνία για την απόκτηση της Missguided από τον όμιλο Frasers.
Παρόλ’ αυτά, πηγή προσκείμενη στη διαδικασία δηλώνει στους Times ότι «η Shein δεν θα ήταν ο προτιμώμενος πλειοδότης για το Topshop».

Η Shein είναι γνωστή για τις χαμηλές τιμές της και τη γρήγορη ανταπόκριση στις τάσεις, αλλά έχει επίσης επικριθεί έντονα για τις συνθήκες εργασίας στα εργοστάσια των προμηθευτών της.
Άλλοι πιθανοί υποψήφιοι πλειοδότες είναι πιθανό να περιλαμβάνουν μεγάλα ονόματα του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως οι Frasers Group ή Next, και ο αμερικανικός γίγαντας Authentic Brands Group, καθώς και επιχειρήσεις ιδιωτικών κεφαλαίων.

(Πηγή: Fashion Network)