Η ghd, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατ. δολάρια για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο που συμμετέχουν στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, αυτόν τον μήνα λανσάρει την 17η ετήσια σειρά περιορισμένης έκδοσης σε ροζ χρώμα για να υποστηρίξει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο του μαστού.

Ως εξέλιξη της επιτυχημένης εκστρατείας Take Control Now του 2020, η ghd συνεργάστηκε με οκτώ «μούσες» για την εκστρατεία του 2021, για να μεταφέρει ένα ισχυρό και συγκινητικό μήνυμα σχετικά με τη σημασία της αυτοεξέτασης. Η περιορισμένη έκδοση ghd pink collection παρουσιάζει το μήνυμα της εκστρατείας Take Control Now σε πρέσες και σεσουάρ για να θυμίζουν στις γυναίκες όλου του κόσμου να αφιερώνουν λίγο από τον χρόνο τους για την αυτοεξέταση του στήθους τους μπροστά στον καθρέφτη κάθε μήνα.

Η σειρά περιλαμβάνει την πολυβραβευμένη πρέσα ghd platinum, την πρέσα ghd gold styler και το σεσουάρ ghd helios professional hairdryer σε ροζ απόχρωση, με μεταλλικές ροζ λεπτομέρειες και το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας, Take Control Now. Για κάθε αγορά προϊόντος της σειράς Take Control Now, η ghd θα δωρίζει έως 10 ευρώ στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».