Από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Bridal Expo για τα μελλόνυμφα ζευγάρια του 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο, μετά από σχεδόν 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας. Μέσα σε αυτό το εορταστικό τριήμερο, το Ζάππειο θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς και το σημείο συνάντησης των κορυφαίων brands, των σχεδιαστών, των influencers, των περιοδικών, των wedding portals και όλων των επαγγελματιών του γάμου.

Παράλληλα, διοργανώνεται η Bridal Fashion Week, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα παρουσιαστούν οι τάσεις της μόδας από Έλληνες σχεδιαστές που υπογράφουν τα νυφικά, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ.

Στα shows θα συμμετάσχουν νέες παρουσίες και σχεδιαστές καθώς επίσης δημοφιλή ονόματα σχεδιαστών όπως ο Demetrios, που θα δείξει για πρώτη φορά μετά το 2015 ολοκληρωμένη συλλογή του στην Ελλάδα, και μία special performance από τον fashion designer Vassilis Zoulias. Επίσης, τη Δευτέρα 6/12 ο make up artist Freddy Kalombratsos θα παρουσιάσει στις μέλλουσες νύφες πώς θα πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ τους. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Bridal Fashion Week, έχει αναλάβει και πάλι ο Μιχάλης Πάντος.