Το Αthens Fashion Week επιστρέφει στο Ζάππειο Μέγαρο από 1 έως 4 Νοεμβρίου, φιλοξενώντας runways Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών μόδας, fashion brands, αλλά και νέων ταλέντων που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους. Πιο συγκεκριμένα, η 33η Εβδομάδα Μόδας ξεκινά την Τετάρτη 1/11 με τον οίκο μόδας Nikos- Takis και με την haute couture συλλογή «Illusions», γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο τα 60 χρόνια δημιουργίας Nikos-Takis. Στην συνέχεια, η Irene Angelopoulos, ο οίκος Kathy Heyndels, Marios Togos θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους.

Η δεύτερη μέρα της 33ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, την Πέμπτη 2/11 είναι αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές και στα «New Designers Awards by Huawei Watch GT4». H τρίτη μέρα, Παρασκευή 3/11 θα ξεκινήσει με τις δημιουργίες της Suzana Peric, της σχεδιάστριας μόδας από την Σερβία, το fashion brand Xana, την Κύπρια σχεδιάστρια Afroditi Hera και τον σχεδιαστή Konstantinos Tsigaros.

Το Σάββατο 4/11 θα ξεκινήσει με τις δημιουργίες του Vassilis Zoulias, που θα παρουσιαστούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι επιδείξεις μόδας θα συνεχιστούν στο Ζάππειο Μέγαρο με το fashion brand luxury κοσμημάτων Bold by Angelique, τη σχεδιάστρια Olga Karaververis και το Temenos by Lakis Gavalas- Ξιφασκία. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα showrooms των εταιρειών iPerfumes και να δοκιμάσουν τα αρώματά της, Pavone Rossa και να ανακαλύψουν τα χειροποίητα ξύλινα γυαλιά ηλίου και οράσεως και το showroom του Brag Fashion με τις χειροποίητες τσάντες.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι, η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας θα στηρίξει το έργο του WWF, καθώς μέρος των εσόδων των εισιτήριων θα διατεθούν για αναδάσωση και δενδροφύτευση σε πληγείσες περιοχές της Ελλάδας. Η εκδήλωση θα καλυφθεί από τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας μας αλλά και από μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού, ενώ, για πρώτη φορά η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας θα μεταδοθεί στην Cosmote TV, με παρουσιάστρια την Άννα Πρέλεβιτς.